Dinamičnija nova „šestica“

Bez autora
Sep 26 2010

Niža i dinamičnija od aktuelnog modela, nova generacija BMW-ove „serije 6“ biće predstavljena u Parizu. Nemački proizvođač se odlučio da ipak izloži koncept verziju „serije 6“ kupe koja bi samo u detaljima trebalo da se razlikuje od serijskog modela. Jasan znak da većih izmena, kada je dizajn u pitanju, neće biti je podatak da će se nova „serija 6“ u salonima širom Evrope pojaviti već na proleće naredne godine. BMW nije želeo da fotografije potkrepi sa informacijama o izboru motora, ali se pretpostavlja da će se „šestica“ nuditi u verzijama 640i (326 KS) i 650i (407 KS). Takođe, u najavi je i dizel verzija (640d sa 306 KS). Recimo i da su svetla potpuno nova i da prednja koriste LED tehnologiju, dok je zadnji deo urađen sa zanimljivim završecima izduvnih cevi.

Dinamičnija nova „šestica“Niža i dinamičnija od aktuelnog modela, nova generacija BMW-ove „serije 6“ biće predstavljena u Parizu.

Nemački proizvođač se odlučio da ipak izloži koncept verziju „serije 6“ kupe koja bi, prema rečima izvora bliskog BMW-u, samo u detaljima trebalo da se razlikuje od serijskog modela. Jasan znak da većih izmena, kada je dizajn u pitanju, neće biti je podatak da će se nova „serija 6“ u salonima širom Evrope pojaviti već na proleće naredne godine.

BMW nije želeo da fotografije potkrepi sa informacijama o izboru motora, ali se pretpostavlja da će se „šestica“ nuditi u verzijama 640i (326 KS) i 650i (407 KS). Takođe, u najavi je i dizel verzija (640d sa 306 KS). Recimo i da su svetla potpuno nova i da prednja koriste LED tehnologiju, dok je zadnji deo urađen sa zanimljivim završecima izduvnih cevi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik